Bu hafta Genç Osman Stadyumunda oynayacağı zorlu Yakutiye Spor maçına çift kale idmanıyla sıkı bir şekilde hazırlanan Bayburt Grup İl Özel İdare Spor'da hedef centilmence mücadele sonunda 3 puanın sahibi olmak.

         Genç Osman Stadyumunda Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Kulüp ikinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Raci Bayrak Mali İşler sorumlusu Yönetici Hakan Kobal ve Genel Kaptan Muhammed Ölmez ve Yönetici Hüseyin Öcal ile birlikte takımımızın tüm maçlarında cefakârca izleyen ve destekleyen taraftar gruplarıyla çift kale idmanı seyrederek birliktelik mesajı verdiler.

         Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk; Her şeyin en iyisine layık olan Bayburt için her fedakârlığa hazır oldukları belirterek" biz başarı için bizden istenen her şeye varız. Bayburt olarak bir olalım, diri olalım ve tüm engelleri el ele aşalım. Bu uğurda; Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım her türlü fedakârlığı yapıyoruz ve Bayburt'umuz için yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

              3. Lig hedefimize doğru ilerliyoruz. Hedefimiz 3. Lig ve daha yukarısı. Biz Bayburt’un 3. Lig hayalini özlem olmaktan çıkarıp gerçeğe dönüştürmek için Yönetim Kurulumuz, Teknik Ekibimiz, Futbolcularımız ve Taraftarlarımızla yani Bayburt’umuz halkıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.