ENR’ın müteahhitlerin bir önceki yıl kendi ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri işlerden elde ettikleri ciroyu esas alarak yayınladığı ' Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi ' listesinde 2013 yılında 38 olan Türk Müteahhitlik firma sayısı 2014 yılında 42'ye yükselmiştir.

Türkiye, 62 firma ile listede birinci sırada yer alan Çin'in ardından dünyada ikinci sıradaki yerini korumuştur.

42 firma içinde yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi Bayburt Grup İnşaat Nak. Mad.İth. İhr. San ve Tic. A.Ş.unvanlı firma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başarı plaketi verilmiştir.

Ödül törenine dünyanın 104 ülkesinde binlerce eseri hayata geçiren müteahhitlerin başarısı damga vurmuştur. Dünya sıralamasında 7 yıldır ikinci sırada olmanın yarattığı mutluluğun devamı vurgulanan törende ortalık kültürü ve güç birliği içinde daha ekonomik ve hızlı işlerin yapılmasının gerekliliği ifade edilmiştir.

Ödül törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdurrahman Şentürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Güngör Şentürk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet Şentürk bey katılmıştır. Başarı plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdurrahman Şentürk Bey teslim almıştır. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdurrahman Şentürk beyin firmamızın 42 firma içinde yer alması için gösterdiği çaba, emek ve başarıları grubumuz çalışanlarına büyük gurur yaşatmıştır.

Ülkemizin vizyonu grubumuzun vizyonu olup ülke içinde ve dışında yaptığımız ve yapacağımız işlerle ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz.

Ödül törenine ait görselleri her zaman yanımızda olduklarına inandığımız iş ortaklarımız, kıymetli iş çevreleri, dostlarımız ve çalışanlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyarız.