Demirözü Dernekler birliğinin 2.sini düzenlediği gece Dernek Yönetiminin tanıtılmasıyla başladı.Demirözü köylerinin ve Dernek çalışmalarının gösterildiği slayt gösterisiyle devam etti.Geceye MHP İstanbul İl Başkanı ve siyasetçiler,Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslanve Yönetimi ,Bayburt Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Vakıf Yönetimi,Marmara Bayburtlular Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül ve Yönetimi,Of Bayburt Dernek Başkanı,İstanbul İlçe Bayburt Dernekleri ve Bayburt Köy Dernek Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş bir selamlama konuşması yaptı ve Bayburtlularla beraber olmanın gururunu yaşamaktayım,Bayburtlu Vatanını Milletini seven ,Dede korkutun torunlarıdır.Cennet Vatanımızın en güzel yerlerinden biridir Bayburt.Tüm Türk Milliyetçilerinin gönlünde farklı bir yeri olan Şehirdir dedi.

Gecede Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan da söz alarak Selamlama konuşması yaptı.Kılıçaslan Biz Ev sahibi sayılırız diyerek Demirözü Dernekler birliğinin bu müstesna geceyi hazırlayan  Başkanı ve yönetimini tebrik ediyorum dedi.

Bayburt Vakıf Başkanı Şahap Kavcıoğluda Biyük Metropollerde bir araya gelmek zor dedi.Bunezih Bayburt toplumunu bir arada gördüğüm için memnuniyetimi ifade etmek istiyorum.Hemşerilerimizin siyasette daha iyi yerlerde olmalarını arzu ediyorum.

Marmara Bölgesi Bayburt Dernek Başkanı Ali Kemal Birgülde kısa bir selamlama konuşması yaptı ve geceyi düzenleyen Başkanı ve yönetimini kutluyorum dedi.

Gece  Sanatçıların söylediği coşkulu türkülerin ardından sona erdi.