Bayburt Grup Özel İdare Spor ve Bayburt Belediye Spor “Anneler Günü”nü kutlayan pankartlarla sahaya çıkarken, Hatay Reyhanlı’daki menfur saldırılarda hayatını kaybedenler için saygı duruşu ile maça başlandı..

           Her iki takımın temkinli olarak başladığı maçta dakikalar ilerledikçe üstünlüğünü gösteren sarı lacivertliler, dakikalar 28‘i gösterirken Takımın golcülerinden Volkan’ın ayağından kazandığı gol ile soyunma odasına 1- 0 galip gitti.

           İkinci yarı maça ağırlığını koyan sarı lacivertlilerin BAL Liginde ki golcülerinden olan Ersin’in 88 dakika da ki golü ile maçı 2- 0 kazanmasını bildi.

         Genç Osman Stadyumu tribünlerinin yoğun yağış nedeniyle yer yer boş olduğu maç’ta her iki takım sporcularının centilmence mücadeleleri ve oyun sertliği dışında oyun’u güzelleştirme çabaları izleyenlerin takdirini kazandı.

           Maç sonrası tekrar Bal liginde oynamanın sevincini Sarı Lacivertliler yaşarken, Centilmence mücadele eden Bayburt Belediye Spor oyuncuları ile Fair Play görüntüleri oluşturmaları görülmeye değerdi.

         Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk “ Sezonu şanssız bir şekilde 3 cü olarak bitirerek Bayburt Belediye Spor ile baraj maçı oynadık ve tekrar BAL Liginde mücadeleye etmeye hak kazandık.

         Bayburt Grup Özel İdare Spor’un BAL Ligi mücadelesinde Maddi ve Manevi desteğini esirgemeyen Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk, Valimiz Hasan İpek, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat ve bizimle cefakârca görev yapan ve elini taşın altına sokan maddi ve manevi desteklerini esirgemeden yabancı saha ve kendi sahamızdaki tüm maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu üyelerimize, İl Özel İdare Meclis ve Genel Sekreterliği nezdinde tüm çalışanlarına, bizim arkamızda ki 12.ci güç olan Taraftar Gruplarımız ve ASKF Temsilcimiz Mete Türker, Futbol İl Temsilcimiz Âdem Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cengiz Karakaşoğlu ve tüm çalışanlarına, Emniyet Mensuplarımıza ve Haberlerimizi tüm Türkiye’ye duyuran Basın Mensuplarımıza ve tüm Bayburt halkına  teşekkür ediyorum.  

         Bayburt’un 3 Lig hasretine son verme arzusu ile çıktığımız bu yolda maalesef bu sene olmadı diyor önümüzdeki sezon bu hedefimize kilitlenerek, Bayburt’un 13 yıllık Profesyonel Lig hasretine son vermek için var gücümüzle çalışacağız. Tüm Bayburtlu hemşerilerimizin desteğini bekliyor “Ecügünden Cücüğüne Haydiyin 3 Lige “ diyoruz.” Dedi.

    

 

HAKEMLER: Ramazan Keleş***(Hakem) Fatih Yılmaz *** İhsan Armağan Gül ***  Tolga Sancak  (Dördüncü Hakem)

 

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 2 Sezgin ***, Tayfun***, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***,Erman ***,Gökhan ***,Yahya ***,Volkan*** (Ersin ***) , Ali*** (Eser ***) ,Oğuzhan *** (Selim ***)

 

BAYBURT BELEDİYE SPOR: 0 Muharrem***,Yunus***,Orhan***,Sezai***,Sabahattin***,Volkan*** ,Akif***,S.Kaan*** ,Muhammet***,Samet***,Alpaslan***