Dağıtım töreni, Bayburt Belediyesi çok amaçlı salonunda yapılırken, tüm okul müdürleri törene katıldılar.

            Başkan Polat dağıtım töreni esnasında yaptığı açıklamada:

“Bizim için eğitim her türlü hizmetten daha önemli. İnsana yapılan yatırım en rantabl yatırımdır. Gençlerimizin eğitimi için sorumluluğumuz olduğunun farkındayız bunu için bu günden sonrada eğitim camiasından gelecek talepleri öncelikli talep olarak algılamaya ve imkânlarımız ölçüsünde gereğini yerine getirmeye devam edeceğiz bugüne kadar yaptıklarımızı anlatmaya gerek yok. Gerçekten ne yapsak azdır diye düşünerek yapıyoruz. İnsana yapılan yatırım ne kadar çok olursa olsun az diye düşünüyoruz. Eğitim yılımız tekrar hayırlı olsun.

     Öğrencilerimizin insan vücudundaki organları tanımaları ve bilgilenmeleri için Bayburt Belediyesi tarafından okullarımıza dağıtılmak üzere İnteraktif İnsan Vücudu ve Türkçe-İngilizce Sözlük dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

      Toplam 87 okul ve kurumdan 286 sınıfa dağıtımını gerçekleştirdiğimiz bu dağıtımla; tüm öğrencilerimiz vücudumuzdaki organları, işlevlerini ve yerlerini İnteraktif İnsan Vücudu ile tanımak ve bilgilenmek ayrıca Türkçe –İngilizce-Türkçe Sözlük ile yabancı dillerini geliştirebileceklerdir.”

     İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan “ Yeni eğitim öğretim yılına başlarken belediye başkanımızın yaptığı bu yardım eğitime önemli bir katkı sağlayacak niteliktedir. Fen bilgisi ve yabancı dil öğretiminde kullanılacak bu kaynak ve materyalleri okullarımıza hediye ettiği için başkanımıza eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum.”