Kültür ve sanat anlamında ilerlemeyi hedef alan Tiyatroom, yeni yeteneklerin keşfedilmesine, ortaya çıkarılmasına ve eğitilmesine de imkan sağlayacak.

Kendine ve yeteneklerine güvenen herkesin Tiyatroom'a katılabileceğini belirten Metin Berke Yıldız, "Oyunlarımız ve skeçlerimiz tamamen kendi senaryolarımızdan oluşacaktır. Eğlenirken güldürmek, güldürürken düşündürmek güzel bir sanat olsa gerek. Bizimle eğlenmeye-eğlendirmeye, bizimle gülmeye-güldürmeye, düşünmeye-düşündürmeye var mısınız?" ifadelerine verdi.

 

Henüz yeni kurulan Tiyatroom'a kırk kişi kadar başvuru olduğunu belirten BayDer Başkanı Fatih Dündar ise, "Tamamen kendi imkanlarımız ve gönül seferberliğimizin sonucu olarak kurulan Tiyatroom'un, ilimizde kültür-sanat alanında önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyoruz. Katılım sağlayan ve sağlayacak olan oyuncularla Tiyatroom kültür-sanat yolculuğumuz artık başlamıştır. Herkese hayırlı yolculuklar diliyoruz..." ifadelerine yer verdi.

 

FAME Medya Organization' un da destek verdiği Tiyatroom'da yer almak isteyenlerin Tiyatroom Başvuru formunu doldurarak müracaat etmeleri gerekmektedir.