Belediye Başkanı Hacı Ali Polat; Bayburt'un daha modern, güzel görünümü için yol bakım, çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek ''Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan aydınlatma direklerine ışıklı lale görüntüleri monte ederek şehre görsel güzellik katmayı amaçlıyor.

        Bayburt Belediyesi teknisyenleri tarafından Cumhuriyet Caddesi'ndeki aydınlatma direklerine monte edilen ışıklı laleler görüntüleri, havanın kararmasıyla başlayıp sabah saatlerine kadar yeşil ve kırmızı ışıklarıyla vatandaşların ilgi odağı oluyorlar. 

              Bayburt Merkez Taş Köprü mevkiinden başlayan ışıklandırma çalışmaları kapsamında aydınlatma direklerine monte edilen ışıklı laleler, çalışmalar sona erdiğinde Cumhuriyet Caddesi tamamen ışıklandırılmış.