Kulüp yöneticilerinin tam kadro bulunduğu imza töreninde açıklama yapan Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk " Bayburt Grup Özel İdare Spor hedeflerinden asla vazgeçmeyen ve belirlediği hedef için elinden gelenin fazlasını yapan kulübümüzdür.Bizler bu yola baş koyduk ve asla geri dönmeden hedefimize ilerlemek için ne gerekiyorsa onu yapacağız.
         Bu yolda bizle var olan ve aynı hedefe kilitlenenlerle yola devam edeceğiz, bizimle olmayanlar da kulübümüzün sözleşmeli futbolcularıdır, bizim istediğimizi kriterlere uyanlara kapımız açık, bizi yarı yolda bırakanlara da kapımız sonuna kadar açıktır.İkinci yarıya İlimizi temsil eden ve 3 lig yolunda var gücünü sahaya yansıtan bir takım için transferler yapacağız. Yahya Topçu bu yoldaki ilk transferimiz olup mutlaka devamı da olacaktır.
         Bizleri her türlü fedakarlıkla destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu desteklerinden dolayı da bu takıma ne gerekiyorsa onu yapacağımızın bilinmesi istiyor takımımızdan desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Güzel günler Bayburt ve Bayburt Grup Özel İdare sporun olacaktır."dedi.
        Takımın teknik sorumlusu  Şükrü Kayalı her takımda bazı ayrılıklar, kadro dışı kararlarının olabileceğini belirterek" kimse endişeye düşmesin, bu takıma Kazım'ı kazandıran yönetim , büyük fedakarlıklar yine göstererek ben yürekten inanıyorum ki daha nice çok çok iyi futbolcular kazandıracaktır.Lig bitmeden eksik gördüğümüz mevkilere hemen transfer yaparak Anadolu Üsküdar 1908 Spor orta sahasında oynayan Yahya Topçu' yu kadromuza kattık.
        Takımımızın eksik gördüğümüz bölgelerine bir çok transfer görüşmelerimiz devam ediyor, bizim inancımıza uygun bizle elini taşın altına sokmasını bırakın kafasını tekmeye uzatacak arkadaşlarımızı kadromuza katarak belirlediğimiz tüm Bayburt'umuzun özlem çektiği sportif başarıya ulaştıracağız.
          Bayburt'un son 20 yıllık Futbol tarihinde yeni yeni başarılı sporcuları kazandıran, finaller oynamaya alıştıran bir teknik yetkili olarak bundan sonraki başarıların arkasında da Şükrü Hocanın imzasını tüm Bayburtlular  Allah nasip ederse göreceklerdir.Bizleri hiç bir yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımız endişelenmesin ve rahat olsunlar bizim takımın ihtiyacı olan Futbola aç, başarıya hasret Futbolcu kardeşlerimizle tüm Bayburtluların desteğiyle hedeflediğimiz başarıya, 3 Lig hasretine son vereceğiz.
              Takımımızın kadrosunda sözleşmeli futbolcularımız şu an kadro dışı kalmışlardır, ilerleyen zaman neyi gösterir bekleyip göreceğiz ve biz hedefimize her şeye rağmen ulaşacağız."dedi.