BAL Ligi 2. devresinde 15 maçı da final havasında oynayan ve 2. devre oynadığı eksik maç dahil 5 maçı da kazanan Bayburt Grup İl Özel İdare Spor 3.lig yolunda fire vermeden hedefine gidiyor.

              Bayburt Grup İl Özel İdare Spor'da maçın gollerini 28,64'de Gökhan,55 Volkan, 75 Ali ve 90 dakikada Kenan’ın golüyle 5-0 gibi net bir skor elde etti.        

        HEDEFİMİZ 3 LİG

            Maç sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Haydar Karabacak “ Hikmet Şentürk Başkanımızın Cenazesi dolayısıyla aramızda yoktular, kendilerine baş sağlığı diliyorum, Maçı 5-0 kazandık. İlk yarı 1-0 bitti. 15 maçta 15 galibiyet amacıyla yol çıkmıştık. Oynadığımız maçlarla bu hedefe ilerliyoruz. Bayburt:'umuza hayırlı olsun diyorum. 3. Lig hedefimize doğru ilerliyoruz. Bunu Bayburtumuz halkıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimize inanıyorum."dedi.

        TEK HEDEFİMİZ 3. LİG

           Kayalı, " Ben ve Teknik ekibimle öncelikle Yönetim Kurulumuza, Futbolcularımıza ve Taraftarlarımıza güvenerek 15 te 15 galibiyet hedefimiz demiştim. Bu maçla o hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.  Tek hedefimiz 3. Lig. Taraftarlarımızla beraber tüm Bayburt inandık ve başaracağız."dedi.

Temsilcimiz Sarı Lacivertliler önümüzdeki hafta (20. Hafta) Sarıkamış Esnaf Spor deplasmanına gidecek.


HAKEMLER: Hakan Durmaz ***(Hakem)  Caner Tuğluk***  Ali Pınar ***  Ali Vahit Atıcı  (Dördüncü Hakem)

 

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 5 Sezgin ***, Tayfun***, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***,Gökhan *** ,Erman ***,Volkan***(Kenan ***) , Yahya ***(Yunus **),Tugay ***(Ali  **), Oğuz ***

 

YAKUTİYE SPOR: 0  Ayhan *, Ferhat*(Hakan),Burhanettin *,Yusuf **,Ebubekir *,Süleyman **,Ömer **,    Hasan *,Rıdvan **, Mustafa*(Buğra *),Selim *(Halil * )

 

Goller: Dk. 28,64 Gökhan, Dk 55 Volkan,Dk 75 Ali ,  Dk 90 Kenan (Bayburt ) ,