BAL Ligi 2. devresinde 15 maçı da final havasında oynayan ve 2. devre oynadığı eksik maç dahil 4 maçı da kazanan Bayburt Grup İl Özel İdare Spor 3.lig yolunda fire vermeden hedefine gidiyor.

              Bayburt Grup İl Özel İdare Spor'da maçın gollerini 22'de Oğuz'un golüyle 1-0 öne geçti. 46'da Patnos Gençlik Spor'dan Turan Sarıboğan kırmızı kart gördü. Birinci yarı bu skorla bitti.

        2. yarıya hızlı başlayan ekibimiz, 67’de Tarık,  76’da Erkut, 82'de Kenan'ın kaydettiği gollerle Sarı Lacivertliler maçtan 4-0 galip ayrıldı.

         HEDEFİMİZ 3. LİG VE DAHA YUKARISI

            Maç sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Hikmet Şentürk, "Maçı 4-0 kazandık. İlk yarı 1-0 bitti. Dörtte dört yaptık. 15 maçta 15 galibiyet amacıyla yol çıkmıştık. Oynadığımız maçlarla bu hedefe ilerliyoruz. Bayburt’umuza hayırlı olsun diyorum. 3. Lig hedefimize doğru ilerliyoruz. Hedefimiz 3. Lig ve daha yukarısı. Biz Bayburt’un 3. Lig hayali özlem olmaktan çıkaracağız. Bunu Bayburt’umuz halkıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimize inanıyorum."dedi.

        TEK HEDEFİMİZ 3. LİG

           Kayalı, " Ben bu galibiyeti büyük emek harcayan Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Şentürk’e, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan’a ve yönetim kurulu üyesi Hakan Kobal’ a, Ersoy Özbek’e, Bayburt halkına ve bizi destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bu oluşumun gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan ve Hakan Kobal’ ın büyük katkısı var. Tek hedefimiz 3. Lig. Bizim ufak tefek ve kişisel işlerle , şahşeylerle uğraşacak zamanımız yok. "dedi.

       Ağrı Patnos deplasmanından takımımızın dönüşünde Saat Kule Meydanında taraftarların hazırlamış olduğu gösteri ve tüm takımı bağırlarına basarak "ŞAMPİYON BAYBURT" sesleri ve gösteriler olağanüstü  görüntüler ortaya koydu.Saat Kule meydanı sezonun sona ermesine 11 maç olmasına karşın takımımızı bir şampiyon gibi karşılayarak herkesin bu takımın yanında olduğunun mesajını verdiler.

Temsilcimiz Sarı Lacivertliler önümüzdeki hafta (19. Hafta) Yakutiye Spor’u ağırlayacak.

HAKEMLER: Burak Uğurlu ***(Hakem)  M.Zahit Kahraman***  Fatih Tomris ***  Şeyhmus Baysal  (Dördüncü Hakem)

 

PATNOS GENÇLİK SPOR: 0  Şafak **, Ahmet *,Turan *,İrfan **,Uğur **,Arif *,Ersin **,Sertaç *,Sezgin *, Senar **,Turan *

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 4 Sezgin ***, Tayfun***, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***,Oğuz ***(Eser **),Gökhan ***,Erman ***,Volkan***(Kenan ***) , Yahya ***,Tugay ***(Yunus **)

Goller: Dk.22 Oğuz , Dk 67 Tarık ,Dk 76 Erkut , Dk 82 Kenan (Bayburt ) ,

MAÇ SONUÇLARI:  

ÇAYELİ SPOR - ARHAVİSPOR- » 1- 0

PATNOS GENÇLİK- BAYBURT GURUP İL ÖZEL İDARE » 0-4

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ- DÜZYURTSPOR » 1-3

KELKİT HÜRRİYETSPOR-KARS SPOR » 3-1

SARIKAMIŞ ESNAF- ERZİNCANSPOR » 5-1

ARAKLISPOR-ARDHANSPOR » 1-0

YAKUTİYE SPOR-KALKANDERE SPOR » 2- 1

AKÇAABAT SEBAT SPOR-BAY