Rektör Coşkun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Hacı Demirezen’in ardından, Bayburt Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Kaygusuz Rektör Coşkun’u ziyaret ederek Rektörlük görevine atanması sebebiyle tebrik ederek başarılar diledi.

Rektör Coşkun’un ziyaretçi trafiği Bayburt Barosu’na üye avukatlar ve baro yöneticileriyle devam etti. Bayburt Barosu’nun ardından Bayburt belde belediye başkanları Rektör Coşkun’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Coşkun’un son ziyaretçileri ise Teknik Forum Derneği yöneticileri oldu. Bayburt’ta faaliyet gösteren teknisyen ve teknikerlerden oluşan dernek üyeleri Rektör Coşkun’u tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Tebrik ziyaretine gelenleri kabul eden veziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesinin şehirle iç içe, şehrin paydaşlarıyla ortak projeler yürüten ve Bayburtlularla kader birliği yapmış bir üniversite olduğunu kaydederek, birlikteliğin ve dayanışmanın artarak devam edeceğini, bunun da Bayburt Üniversitesi, Bayburtlular ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını umduğunu belirtti.

BAYBURT ÖĞRENCİ KONSEYİ’NDEN REKTÖR COŞKUN’A ZİYARET

Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Köycü, konsey üyesi öğrencilerle birlikte,bir süre önce Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Öğrenci Konseyi’nin yapısı ve çalışmaları hakkında Rektör Coşkun’a bilgi veren Konsey Başkanı Osman Köycü ardından gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Öğrenci Konseyi’nin çalışmalarını önemsediği ifade eden Rektör Coşkun ise Konsey’in tüm öğrencileri kucaklayacak bir yapıda olmasını ve öğrencilerle üniversite yönetimi arasında bir köprü vazifesi görmesi gerektiğini belirtti. Konsey üyesi öğrenciler daha sonra Rektör Coşkun’a bir buket çiçek takdim etti.