Bayburt seyahat yönetim kurulu başkanı Süleyman Seyhan ve Lüks Bayburt Seyahat Genel Müdürü Hilmi Kaya  İstanbul Ulusoy tesislerinde Aliosman Ulusoydan on travego otobüsü teslim aldı.

Süleyman Seyhan teslim töreninde yaptığı konuşmada amacının daha kaliteli hizmet olduğunun,bundan dolayı firmanın tüm otobüslerini yenilediğini ,Bayburt halkına yakışanı tercih ettik lerini ifade etti.

Teslim töreninde Ali Osman Ulusoy da yaptığı konuşmada Lüks Bayburt Seyahat’ın sektörün köklü firması olduğunu belirterek Lüks Bayburt Seyahat yeni aldığı bu otobüslerle kalite ve konforu bir kat daha artırdığını,firmanın sahibi Süleyman Seyhan’ın iyi bir işletmeci olduğunu,firmaya alınan araçlarla ilgili olarak bundan bir ay önce kendisine yaptığım teklifi kabul ettiğini söyledi.Görüşmeler sonucunda bu on aracı kendisine teslim ediyoruz dedi.Bölgede Lüks Bayburt Seyahat’ın güçlü bir firma olduğunu,çalışmalarını yakından  takip ettiğini belirtti. Camiamızda herkese Süleyman Seyhanı örnek gösterdiğini söyledi.Yıllardır beraber çalıştıklarını ,ticari anlayışını takdir ettiğini belirtti. Ali Osman Ulusoy bu kalıcı iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek,yeni otobüslerin Bayburt halkına ve Lüks Bayburt Seyahata hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Aliosman Ulusoy Karadeniz karayolu taşımacılığında en randımanlı araçların Mercedes olduğunu belirterek Lüks Bayburt Seyahatin tercihinin bu yönde olduğunu belirtti.

Bayburt Seyahat Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Seyhan Otobüslerinde 24 saat kablosuz internet hizmeti,tv,Dijitürk,Mp3                 Müzik sistemi olduğunu söyleyerek İnternet ortamında E-Bilet hizmetiyle seyahat edecek yolcuların bilete kolayca  ulaşabildiğini belirtti.

Kullanılan araçların Güvenliği ve Konforu bizler için önemlidir.” Güven ve Konfor Lüks Bayburt Seyahatin en önemli ilkesidir” dedi.