Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt’a gelen İstanbul-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve yönetim kurulu | | | üyeleri Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret ettiler.

        Bir süre Sayın Valimizle görüşen dernek başkanı ve üyeler, belediye Başkanını ziyaret etmek üzere ziyaretlerini tamamlayarak Valilik Makamından ayrıldılar.

Belediyeye ziyaret

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret eti.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kılıçaslan, Bağcılar Şube Başkanı Hicabi Durmuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Müstekim Aydın, Ali Yurdunkulu ve Naci Türk Belediye Başkanımız Polat’ı ziyaret ederek, 22 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleşecek olan Bayburt Gecesi’ne davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Polat, Bayburt’u İstanbul’da en iyi şekilde temsil ettikleri ve ilimiz adına yapmış oldukları sosyal ve kültürel faaliyetlerden ötürü dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Bir süre Belediye Başkanımızla sohbet eden Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla 22 Şubat’ta İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirecekleri Bayburt Gecesi’ne Belediye Başkanımız Polat’ı davet ettiler.

Üniversiteye ziyaret

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyeleri Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Coşkun, Bayburt’u İstanbul’da iyi bir şekilde temsil ettikleri ve Bayburt adına yapmış oldukları sosyal ve kültürel faaliyetlerden dolayı dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  

Bir süre Rektör Coşkun’la sohbet eden Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla 22 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirecekleri Bayburt Gecesi’ne Rektör Coşkun’u davet ettiler.