Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler şubesi yeni mekanın açılışını yaptı.

İstanbul Şirinevler Şehit yarbay cesur caddesi üzerinde bulunan eski dernek şubesi aynı cadde üzerinde yüz metre ilerde Şirinevler Ulu Camiinin karşısına taşındı.

Derneğin yeni mekanı üç kattan oluşuyor.Alt katta Başkan odası,Yemek hane,giriş katında oturma mekanı çay ocağı,üst katta toplantı salonu bulunmakta.

Açılış Bayburt Bar ekibinin gösterisiyle başladı.Açılışta Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan Katılımcılara teşekkürlerini ifade etti. Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Hüseyin Savaş Mercimek açılışa katılan misafirlere yemek ikram etti ve katılımcılara teşekkürlerini belirtti.

Açılışa Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit,Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu,Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat,Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Selçuk Coşkun,Bayburt ticaret ve Sanayi odası Başkanı İbrahim Yumak,Bahçelievler Chp Belediye Başkan adayı Saffet Bulut ,Bayburt Kültür ve yardım Derneği eski Genel BaşkanıAbdurrahman Polattimur,Bayburt Sivil toplum kuruluşları Başkanları VE Çok sayıda Hemşerimizin katılımıyla gerçekleşti.