Türkiye Futbol Liglerinde Profesyonel takımı bulunmayan İller içerisinde bulunan Bayburt’ta, 3 Lig hasretinin dindirilmesi için herkesin ve her kesimin yoğun desteğini arkasına alan Bayburt Gurup Özel İdare Spor, Süper Lig tecrübeli Erhan Namlı ve 1,2 ve 3 lig tecrübesiyle Şampiyonluklar yaşayan Futbolculardan oluşan kadrosu ile yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar.

                 Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu “inşallah yeni sezonun açılışı ile beraber hedefimiz şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Başkanımız Hikmet Şentürk ve ekibiyle birlikte yeni ve eski oyuncularımızın desteğiyle inşallah bu sene şampiyonluğa en büyük adayız.

         Bu kolay bir şey değil. Gerçekten çok güzel ve centilmence maçlar oynayıp sonucunda da şampiyonluğu kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk tek başına kazanılacak bir şey değil. Mutlaka Bayburtlunun da desteği lazım. Bu anlamda taraftarlarımızdan da çok büyük destek bekliyoruz “ dedi.

        Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise hedefimiz kesinlikle 3 ligle sınırlı kalmayacak ve daha üst seviyelere çıkacağız, o amaçla takımımıza  transferler yaparak takımımızı en üst seviyede kuruyoruz.  

     Süper Lig tecrübesi de bulunan Erhan Namlı transferi ve geçen sezon oynadıkları takımları Şampiyon yapan sporcu kardeşlerimizi de bünyemize katarak çok üst düzey bir takım oluşturduk.Bu yapılanma ile  yeni sezonda çok iddialı olacağımızı ve Şampiyonluk da iddiamızı ortaya koyduk. “Destek sizden Şampiyonluk bizden” sloganıyla herkesin desteğini bekliyor, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

               Bayburt Gurup Özel İdare Gençlik ve Spor Genel Kaptanı Hakan Kobal ise Bayburt’ta 1 haftalık kamp ve Bayram tatili sonrası Nevşehir’de takımın kamp yapacağını belirterek ”  Biz her şeyimizle, takımımızla, transferlerimizle ve taraftar gruplarımızla inandık ve Şampiyon olacağız diyor tüm taraftarlardan ve Bayburt halkının dua ve desteklerini bekliyoruz. “ dedi.