Genç Osman stadyumunda S. Esnaf sporla karşılaşan ve maçın 90 dakikasında rakibine oranla çok üstün bir futbol sergileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor takımı Maçın 33 Dakikasında Ersin’in attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda  38 dakikada Kazım serbest vuruştan durumu 2- 0 yaparken ilk yarı bu skorla sona erdi.

         İkinci yarıya hızlı giren Bayburt Grup  Özel İdare Gençlik Spor 55 dakikada yine Ersin’in Penaltıdan vuruşu ile maçı 3- 0 sıfıra getirirken,dakikalar 55’ i gösterirken takım kaptanı İbrahim'e ceza alanı içinde 9 kusurlu hareketten birini yapan kaleci Murat hem Penaltıya sebebiyet verirken kırmızı kartla da oyun dışında kaldı.

 Misafir takım Sarıkamış Esnaf spor Muzafferin ayağından 70 dakikada bir gol bulup maçı 3- 1 e getirdi.

      Penaltı atışını yapan Ersin kendisinin 3. ü takımının 4. ü golünü filelerle buluşturdu. 10 kişi kalan Sarıkamış Esnaf spor direnmeye çalışsa da bu gün birçok gol vuruşundan yararlanamayan Tugay 90 dakika da noktayı koydu. Maç 5 – 1 sona erdi.

        Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor - Sarıkamış Esnaf spor Maçını Bayburt Valisi Hasan İpek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Gökhan Budak, İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.