Saat 12.30’ta Genç Osman stadyumunda başlayan karşılaşmayı Ardahan bölgesi hakemlerinden Saddam Doğu Yılmaz yönetti.  Melih Kağan Ayvaz ,Mustafa Bostan ve Yakup Yel maçta hakem triosu olarak görev yaptı.

Güneşli bir havada oynanan maça hızlı başlayan Bayburt Group Özel İdare Gençlik spor ilk golü 4. Dakikada Fatih’in ortaladığı topa yükselen Recep Serkan topu ağlarla buluşturdu. Maçın ilk yarısı 1 – 0 skorla sona erdi

İkinci yarının 51. Dakikasında Fatih’in ayağından ikinci golü kazanan temsilcimiz ataklarını sıklaştırarak 58 dakikada Hakkı ile skoru 3-0 yaptı.

77’de tekrar maçın yıldızı Fatih sahneye çıkarak kendisinin 2. Takımının 4.golünü Iğdır fileleri ile buluştururken tam 3 dakika sonra 80’de Şükrü maçın sonucunu belirleyen golü kaydetti. Bu sonuçla takımımız son 5 maçını galibiyetle tamamlarken Iğdır Gençler Birliği’ni de 5-0 ile geçmiş oldu.

Temsilcimiz önümüzdeki hafta Yomra Deplasmanında puan arayacak.

Stat: Genç Osman

Hakemler: Saddam Doğu Yılmaz***(Hakem)Melih Kağan Ayvaz***,Mustafa Bostan***,Süleyman Özdemir

Bayburt Group Özel İdare Spor: Ümit ***, Süleyman ***, Kazım***(Oğuz **), Hakan ***, Çetiner ***, Yahya ***, Fatih ***, Erhan ***, Erçin ***, Recep ***(Gökhan**), Hakkı ***(Şükrü Can ***),

Iğdır Gençlerbirliği Spor: Güvenç*, Sedat*, Mustafa*(Ali *), Ahmet*, Timuçin*,Erkan*,Cemalettin* Kamuran*(İbrahim*), Kemal*,Emrah* Oğuzhan*(Özgür *)

Goller: Dk:4 Recep Serkan, Dk 51-77 Fatih,Dk 58 Hakkı, Dk 80 Şükrü Can

6. HAFTANIN MAÇLARI:

BEŞİRLİSPOR-0 -1-ÇAYELİSPOR

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE-5-0  -IĞDIR GENÇLERBİRLİĞİ

DERSİMSPOR- 3-1  - YOMRASPOR

KALKANDERESPOR-0-0  -PATNOS GENÇLİK

KARSSPOR-1-0 - BEŞİKDÜZÜSPOR

YAKUTİYE-1-0  - GÖLE BELEDİYESPOR

FAROZ GENÇLİK- 1-0 - ARHAVİSPOR