Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13.30’da başladı. Kayseri Bölgesinden Hakem Mehmet Gökhan Düz, yardımcı hakemler Abdurrahman Haymana, Mehdi Melih Ordu, dördüncü hakem olarak ise İsmail Eray Dursun’un yönettiği maçta temsilcimiz sarı lacivertliler ilk yarı 40 dakika da Gökhan’ın ceza sahasında düşürülmesinden kazanılan penaltı atışını kullanan Âlinin golü ile öne geçerek soyunma odasına 1-0 önde girdiler.

         İkinci Yarıya hızlı başlayan Bayburt Grup Özel İdare Spor 57 dakikada yine Alinin gölü ile 2 – 0 öne geçtiler. Misafir ekip Düzyurt 67 dakikada oyuna sonradan giren Hakan’ın golü ile farkı 1 e indirseler de 75 dakika da Gökhan’ın golü maçın sonucunu tayin etti.

       62 dakika da oyuncumuz Selim ile Düzyurt Spordan Bahtiyar 76 dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildikleri maçta başka gol olmayınca maç 3-1 Bayburt Grup Özel İdare Sporun galibiyetiyle bitti.

       Yağmur’un şiddetlendiği andan açık tribünde maçı izleyen misafir Düzyurt Spor taraftarlarını kapalı tirübüne çağıran ev sahibi taraftarlar bu hareketleriyle oldukça alkış alırken, maç sonucu Bayburt Grup Özel İdare Sporcularını türbinlere çağırarak bağırlarına basmaları da oldukça manidardı.

         Temsilcimiz haftaya Trabzon takımı Akçaabat Sebat Spor ile deplasmanda  mücadele edecek. Sarı lacivertliler birinci devrenin son haftası olan 15. Haftada ise   Iğdır Üniversite Spor ile Genç Osman Stadyumun da karşı karşıya gelecek.

HAKEMLER: Mehmet Gökhan Düz (Hakem) ** Abdurrahman Haymana* *Mehdi Melih Ordu * İsmail Eray Dursun  (Dördüncü Hakem)

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 3 Sezgin** *, Selim *, Süleyman **, Emre* **,Tayfun** *,Oğuz **(Eser) , Gökhan***(Ersin),Yahya** *,Volkan **(Yunus Emre ),Ali** *, Erman **

DÜZYURT SPOR: 1 Murat**, Abdullah *( Hakan), Erdinç **,Hakan**,Bahtiyar*, Emrah**, Hüseyin ** Emrah(Aşkın),Mesut ** , Nuri ***, Coşkun **(Âdem)

Goller: Dk. 40 (p) , 57 Ali, 75 Gökhan Bayburt Grup, Dk 67 Hakan(Düzyurt spor)

KIRMIZI KART: Dk.62 Selim (Bayburt Grup), Dk 76 Bahtiyar (Düzyurt Spor )

MAÇ SONUÇLARI: 

BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE – DÜZYURT SPOR 3- 1

ARHAVİ SPOR  -KARS SPOR 0-1

ARAKLISPOR- ÇAYELİ 3- 3

ERZİNCAN SPOR – IĞDIR ÜNİ.6-2

ARDAHAN SPOR –KELKİT 1 – 1

SARIKAMIŞ ESNAFSPOR –PATNOS SPOR 0-0

YAKUTİYE SPOR-BAY