Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin tamamında güzelleştirme çalışmaları yapmaya devam ediyor. Belediyeye ait sera alanında yetiştirilen çiçek ve bitkiler park, bahçe ve refüjlerin yeşillendirilmesi çalışmalarında kullanılıyor.

 

Özellikle Bayburt'un görsel manada daha yeşil ve çiçek bahçesi görünümünde sergilenmesi amacıyla belediyeye ait seralarda yetiştirilen çeşitli türlerde çiçekler, kentin muhtelif bölgelerinde bulunan orta refüj, göbek ve parklarda dikim çalışmaları sürdürülüyor.

 

 Şehrimizi Daha da Renklendiriyoruz

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte çiçek dikimi yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, “Belediye olarak orta refüjlerde, göbeklerde, park ve bahçelerde yaptığımız yeşillendirme çalışmaları ile şehrimize görsel güzellik kazandırıyoruz. Bayburt’ta yaşayan vatandaşlarımızın yanı sıra dışarıdan gelen konuklarımızın da dikkatini çeken bu düzenlemeler, Bayburt’un ne kadar modern bir kent olduğunun da bir göstergesi olmuştur. Bahar aylarında dikimi yapılan çiçek ve bitkilerin yanı sıra kendi seramızda yetiştirdiğimiz çeşitli türlerdeki çiçeklerle şehrimizi daha da renklendiriyoruz. Her mevsim güzel olan Bayburt’umuzu daha da güzelleştirmek adına yaptığımız çalışmaların halkımız tarafından da ilgi görmesi bizi daha da mutlu ediyor” dedi.