7 kişilik profosyonel bir ekip tarafından sergilenen yavru timsahlar, piton yılanı, akrobasi gösterileri, jonglörler, ateş showları, palyaçolar, kuklalar ve sihirbazların yaptığı gösteriler beğeniyle izleniyor.

 

Özellikle çocukların büyük ilgiyle izlediği gösteriler, seyredenlere çadır ortamında sunduğu showlarla eğlenceli dakikalar yaşatıyor. 0-3 yaş grubundaki çocukların ücretsiz izlediği gösterilere küçükler 5 TL, büyükler ise 10 TL ücret ödeyerek girebiliyor.

 

Dışarıda Ne Varsa Bayburt’ta da Olsun İstiyoruz

 

İlk gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, yaptığı konuşmada, “İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da, Ankara’da ve diğer illerde ne varsa Bayburt’ta da olsun istiyoruz. Diğer illerimizde çocuklar ne görüyorlarsa Bayburt’un çocukları da aynı şeyleri görsün istedik.  Televizyonlardan izledikleri ve heveslendikleri her oyunu, her gösteriyi Bayburt’a getirip o oyunları izlemeye ve görmeye hakları vardır diyip bu tür programları destekliyoruz ve sizlerin hizmetine sunuyoruz.  Organizasyon da emeği geçenleri tebrik ediyor ve buraya gelerek bu gösteriler izleyen herkese teşekkür ediyorum”dedi.