Bayburt Belediyesi bir yandan Bayburt’u kalkındırmak için turizm ve İstihdam projeleri geliştirirken diğer yandan tanıtım faaliyetlerine de durmaksızın devam ediyor.Kısa bir süre önce belediyenin internet sitesi üzerinden hayata geçirdiği uygulama özellikle il dışında yaşayan hemşerilerimizi sevindirecek.

Özlediğiniz Ne Varsa Bir Tık Ötede

        Uzun zamandır memleket hasretinden muzdarip, iş güç derken bir türlü fırsat bulamayıp, doğup büyüdüğünüz, sonrasında bir türlü gelemediğiniz memleketinize gelemiyorsanız,‘memleket havası burnumda tütüyor.’ diyenlerdenseniz, bu uygulama tam size göre. Belediyenin internet sitesinde yer alan 360 Derece Sanal Tur’a bir göz atın.

         Çocukluğunuzu geçirdiğiniz sokaklardan, Şehit Osman Tepesi’ne, Bayburt Kalesi’nden, hüznümüze sevincimize sessizce tanıklık eden Saat Kulesi’ne, Korgan Köprü’den Aslan Dağı’na kısacası Bayburt’a dair özlediğiniz ne varsa, hepsi burada.

Uygulamadan Nasıl Yararlanacaksınız?

        Bayburt'u, gecesiyle gündüzüyle ayağınıza getiren bu uygulamaya belediyenin internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Uygulamaya erişmek için kurumun internet sitesinin haber manşeti sistemi altında bulunan Bayburt 360 Derece Sanal Gezi sekmesine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada istediğiniz noktayı seçebilir, özlemini duyduğunuz yerlere bakarak hasretinizi dindirebilirsiniz.
TIKLA BAYBURTU 360 DERECE GEZ