Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu’nda göreve başlayan okul müdürü Tahsin Demir’i Bayburt’taki yaygın ve yerel medya mensupları makamında ziyaret etti.

          Müdür Demir  " Bayburt gerçekten sevdiğim bir memleket. Memleketim Kars’a da yakın. Etrafı tanımaya çalışıyoruz. İnşallah güzel hizmetlere sebep oluruz.

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu son dönemlerde artan mevcudu, yapılan sosyal etkinliklerle Bayburt’ta adından söz ettirir hale gelen bir okul konumundadır. Bizde göreve geldiğimizden hemen sonra bu özelliklerini ve daha neler yaparız onu araştırarak okulumuzu daha ilerilere götürme çalışmalarına başladık." dedi.

Tahsin Demir Kimdir?

1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldu ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.1994 yılında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne atandı.1998 -2009 tarihleri arasında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü,  Pasaport Şube Müdürlüklerinde Şube Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009-2011 yılları arasında Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğünde İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini ve Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği görevlerinde bulundu. 06 Ekim 2011 tarihinden itibaren 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve 23.12.2011 tarihinden itibaren Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak çalışmaya başladı.11 Ekim 2012 tarihli Bakan onayı ile Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babası