Polat, AA'nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Başkanlık Makamında AA muhabirine yaptığı açıklamada;

         Devletimiz halkı doğru yönlendirme misyonunu üstlenen ve 93 yıldır bu görevi layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansına gereken değeri vermiştir. Dünya’da Türkiye’nin sesini en doğru, hızlı ve güvenilir şekilde sunan Ajans çalışanlarının çalışmaları da takdire şayandır.

          Polat; Bayburt’ta görev sürem olan yaklaşık dört yıllık hizmet süremiz içerisinde Anadolu Ajans muhabirleri ile gerçekten çok iyi bir diyalog içerisinde çalıştıklarını belirterek; İlimizin sesi olma adına ajans çalışanları zor ve meşakkatli bir görevi layık-ı veçhile yerine getiriyorlar ve getirmeye de devam ediyorlar bu çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diliyorum.

          Bayburt’taki olayları farklı bir misyon ve kimlikle temsil eden arkadaşlarımızı tebrik ediyor daha nice 93 ‘lü yıllar temenni ediyorum.” 

Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan" "Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmak" misyonuyla 6 Nisan 1920'de kurulan ve "Güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı haber" anlayışıyla hizmet veren Anadolu Ajansı, 93. Yıldır hizmetine devam ediyor”

       Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıldönümü kutladı.  İl Müdürü Aydoğan, Bayburt Temsilcisi Fatih Mehmet Özcan’ı Bayburt Gazeteciler Cemiyetinde ziyaret ederek Ajansın 93.Yılını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.

       Türkiye’nin sesini dünyaya duyuran, 1920 den beri güvenirliliğini ve tarafsızlığını belgeleyen ayrıca hızlı haber anlayışı ile okuyucularını aydınlatan Anadolu Ajansı Türkiye’miz ve Dünyamız adına bir kazançtır açıklamasını yapan Aydoğan” Dünyamızın, Ülkemizin ve Bayburt’un gelişimi, değişimine katkı sağlamak adına bu zor görevi üstlenen tüm Ajans çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diliyor, daha nice başarılı yılları kutlamanızı ümit ediyor haberden eksik olmamanızı diliyorum” dedi.

        Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak;  Anadolu ajansının (AA),93 yıldır Türkiye'ye doğru ve tarafsız bir gözle ve gönülle hizmete devam ettiğini söyledi Yumak, AA’nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Başkanlık Makamında AA muhabirine yaptığı açıklamada;

         ''Biz Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir haberin servis edildiği kaynağın Anadolu Ajansı olduğunu gördüğümüzde kesinlikle doğru ve tarafsız bir gözlemle teyit edildiğini düşünmekteyiz. ''

Yumak;  '' Bu vesile ile 93 yılı geride bırakan bu güzide kuruluşumuzun ilimizde görev yapan değerli çalışanları başta olmak üzere, tüm çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarla dolu nice yıllar diliyorum. ''

       Bayburt Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ömer Akdeniz, Anadolu Ajansı'nın (AA), Türkiye'nin sesini dünyaya duyurduğunu söyledi.

      Akdeniz, AA'nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, AA Muhabiri Fatih Mehmet Özcan'ı kutladı.

             Özcan'a görevinde başarılar dileyen Akdeniz, ''AA, Türkiye'nin sesini dünyaya duyuruyor. AA, ülkemizin olduğu gibi Bayburt'un sesini de doğru ve hızlı şekilde duyurup, daha yaşanabilir bir kent olmasına katkı sağlıyor'' dedi.

         Akdeniz, AA yöneticilerine ve çalışanlarına yürüttükleri zorlu görevde başarılar diledi.