Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, teşkilat yöneticileri ve il genel meclisi adaylarıyla beraber Mutlu ve Danışment köylerini ziyaret ederek köylerdeki seçim çalışmalarını da başlatmış oldu. 

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal köy ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda 30 Mart 2014 seçimlerinin Bayburt ve Türkiye’nin kaderini belirleyecek noktaya geldiğini belirterek, " Bugün ülkemizin gelişmesinden endişe eden bir kesim var.  Yapılan hizmetlerden dolayı çevrede ve dışarıda düşmanlarımız bulunmakta. 2002’de iktidara geldiğimizde farklı bir Türkiye vardı. Hamdolsun ki bugün yüzde yüz değişime uğramış bir Türkiye var. Bugün köylere yüzümün akıyla, yaptığımız hizmetlerin verdiği gurur ve neşesiyle gidiyoruz. Türkiye’de olduğu gibi Bayburt’ta da yaşam standartlarını yükselten hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bayburt’u Karadeniz ile Doğu Anadolu’ya bağlayan iki tünel yapıyoruz. Bayburt’a yaptığımız en büyük hizmetlerden biri Bayburt Üniversitesi’dir. Yine gururla söyleyebiliriz ki bitirilmeyen Demirözü Barajı bizim zamanımzda hizmete girdi. Yaptığımız hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Biz Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaptığımız hizmetlerle hayalleri gerçeklere dönüştürüyoruz. Sizlerin dualarıyla ve 30 Mart’ta vereceğiniz oylarla hizmetlerin devamlılığını sağlamak için Bayburt genelinde güçlü bir il genel meclisi oluşturacağız.  Danişment ve Mutlu köyünden aldığımız enerjiyle diğer köylerimizi de ziyaret devam edeceğiz. "dedi.

İl Genel Meclisi üyesi ve il genel meclisi adayı Yusuf Elçi ise yapılan hizmetlerle ilgili her iki köyde yaşayan vatandaşlara bilgi verdi.