Kaldırım çalışmaları tamalanan bütün cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasını da gerçekleştiren Bayburt Belediyesi fenişleri ekipleri, hafta sonu mesaisini asfalt çalışmasına ayırdı.  Geçtiğimiz günlerde eski kaldırımları sökülerek yeni kaldırımları yapılan cadde de, asfalt çalışmasını da tamamlayan ekipler, hafta sonu mesaisini Adnan Menderes Caddesi'yle sınırlandırmadı. Öte yandan Genç Osman Mahallesi Sılakent'te aynı çalışmayı gerçekleştiren ekiplerimiz, bazı ara sokaklarda da asfalt yama çalışması yaptı. 

Vali ve Belediye Başkanı, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Zahit Mahallesi'nde gerçekleşen asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Vali Mükerrem Ünlüer ve Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, bir süre çalışanlarla sohbet ederek, tarihi Zahit Camii'ni inceleyeme geçtiler.

Şehrimize Yeni bir Prestijli Cadde Daha Kazandırdık

Çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Polat, "Bayburt'un daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her zaman söylediğimiz gibi halkımızın desteği ve hoş görüsü olmasa bu hizmetleri gerçekleştirmemiz mümkün değil.  Bir çok cadde ve sokağımızda yaptığımız çalışmaları Adnan Menderes Caddesinde de gerçekleştirerek, şehrimize yeni bir prestijli cadde daha kazandırdık" dedi.