Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, milletinde dik durmasına vesile olmuştur. Allah böyle ihanetle ve hainlerle bir daha karşı karşıya ülkemizi ve halkımızı bırakmasın. Sevinçliyiz birlik ve beraberlik içinde bu tehlikeyi atlattık. Üzüntülüyüz içimizde hainler var ve bunların her an dış mihraklar tarafından kullanılmaya müsait olanları mevcuttur. Rabbimiz bizleri iç ve dış düşmanlardan korusun. Bu hainlere bir daha fırsat vermesin inşallah.

24 Haziran seçimlerinde halkımız, cumhur ittifakını tercih ederek, Türkiye’mize yeni fırsatlar sunulmasını sağlamıştır. Askerin ve Polisin ve tüm bürokrasisinin içine sızmış bu hain çetenin temizlenmesine cumhur ittifakı imkân sağlayacaktır. Buda yeni bir Türkiye’nin dünya üzerindeki etkisinin adımları olacaktır inşallah.

Yeni Türkiye ile yola devam diyoruz… Allah yar ve yardımcımız olsun. Ülkemizi fakirliğe, teröre, ekonomisini ve ahlakını, dinini  çökertmeye mahkum etmeye çalışacak tüm şer güçler karşısında 15 Temmuz'da da Çanakkale ruhu ve Kurtuluş Savaşı duygularıyla yollara çıkıp, Ömer Halis Demir, gibi binlerce kahraman, şehit ve gazileriyle tüm dünyaya ezanın dinmeyeceğini, al bayrağının inmeyeceğini  kanıtlamıştır. 15 Temmuz, bu yüce milleti bölmek ve parçalamak isteyen şer güçlerine karşı büyük bir ders ve milletçe yeniden doğuşumuz olmuştur.

Vatanımızın birliği ve devletin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize acil şifalar dilerim. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun

MÜSİAD BAYBURT BAŞKANI

ERDAL ŞENTÜRK