Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Abdullah Şahin, vazifesini yeni Müdür Tahsin Demir'e bıraktı. Okul müdürlüğüne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Tahsin Demir, yaptığı hizmetlerden dolayı Şahin'e teşekkür ederek, tecrübelerinden her zaman faydalanacaklarını söyledi.

PMYO'daki törene; Bayburt Vali Yardımcısı Ali Gökay, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Zeki Karataş, Belediye Başkanı Hacı Ali PolatBayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Gökhan Budak, resmi kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Bayburtlu iş adamlar katıldı.

Programda; 2010 yılında Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'nda göreve başlayan 1. Sınıf Emniyet Müdür ve Polis Baş Müfettişi Abdullah Şahin'in, hizmet dönemi içerisinde okula kazandırdığı sosyal tesisler, atış poligonu, simülatörlü silah dershanesi, internet derslikleri, 600 kişilik konferans salonu yapımı, yaptırdığı projeler ile fakir örgencilerin dershaneye gönderilmesi, giydirilmesi çalışmaları, slayt gösterisi olarak izletildi.

Daha sonra bir konuşma yapan Şahin, bu zaman diliminde çok iş beceren bir kadro ile çalıştığını belirterek, çalışma arkadaşlarına ve her türlü ihtiyaçlarına desteklerini esirgemeyen tüm Bayburtlulara yürekten teşekkür etti. Şahin, "Tayinim çıkmasaydı, ben Bayburt'tan gitmek istemezdim, Bayburt'tu çok sevdim." dedi.

Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ali Gökay da bu vazifenin hakkını vererek yerine getirmenin gerekliliğini ve bilincini bütün polis teşkilatının bildiğini ifade etti. Gökay, şöyle dedi: "Bunu toplumumuzun huzurunu, devletimizin egemenliğinin sağlanmasında çok önemli olduğunu biliyoruz. Bağımsızlığımızı, hürriyetimizi elimizde tutuğumuz sürece istikbalimizi de kurtarmış olacağız. Toplumumuzun daha müreffeh bir hale gelebilmesi için eğitimin kalitesini artırmanın gerekliliği muhakkaktır. Abdullah Şahin müdürümüzün eğitime yönelik yaptığı bu hizmetleri temelinde bu var. Hizmetler devlette devamlılık esasına göre işler, herkes değişiyor ama hizmetler devam ediyor. Abdullah Şahin müdürümüze Bayburt'ta yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Tahsin Demir müdürümüze yeni hizmetlerinde başarılar diliyoruz." Programın sonunda, daire amirleri tarafından Abdullah Şahin'e çeşitli hediyeler verildi.