Basın mensuplarına da göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Saliç, eğitim yılı başlarken birçok eksiklikler içinde olduklarını ama Bayburt’taki yöneticilerin her konuda desteklerini esirgemediklerini kaydetti.

               Eğitime başladıklarında bulundukları konumdan dolayı kolej yolunun stabilize olduğunu belirten Saliç," Şu anda pırıl pırıl çok güzel bir yolumuz oldu. Yurt meselesi bizi kara kara düşündürüyordu. Acaba biz bu meseleyi nasıl halledeceğiz? Velilerimiz de yoldan dolayı ciddi endişe taşıyorlardı.

             Bu problemi çözmek için kara kara düşünürken milletvekilimiz Sayın Bünyamin Özbek Bey’e gittik. Durumumuzu arz ettik. Gerçekten de milletvekilimiz sağ olsun. Bizim imdadımıza koştu. Yolun yapılmasını sağladı. Çok büyük yardımlar, destekler verdi. Hangi hususta olursa olsun, hangi problemle karşı karşıya kalırsak biz halimizi vekilimize arz ettiğimiz zaman sayın vekilimizi her zaman için yanımızda bulduk. Katkılarından dolayı kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Minnettarız."dedi.

               Saliç, daha sonra kolejle ilgili basın mensuplarını sorularını cevapladı.