Saliç, Özel Aba kolejinin ilk yılında, 17 Ana Sınıfı,16 İlköğretim 1 sınıf, 9 İlköğretim 2 sınıf ve 9 İlköğretim 3 sınıf öğrencisi olmak üzere toplam 51 öğrenci, 4 şube ile 2012 – 2013 Eğitim Öğretim yılına başladıklarını belirtti.

       Saliç “ Kolejimiz ilk açıldığı yıl münasebetiyle çevre illerdeki kolejlerimizle kıyaslandığında oldukça yüksek bir öğrenci sayısı ile sezona başlamış bulunmaktadır. Şu an okulumuz da çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları dışında hiçbir eksiğimiz olmadığı gibi okul eğitim döneminde hafta içi derslerimize devam eden öğrencilerimiz hafta sonu Cumartesi günleri isteğe bağlı olarak da hafta içinde gördükleri derslerin tekrarını yapmak için kolejimize gelmektedirler.

        Günlük ders saati 8 ders saati üzerinden yapılan okulumuza ulaşım servislerle yapılmaktadır. Beden eğitimi, resim, müzik gibi dersler de branş hocalarımız İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir. Özellikle İngilizce dil eğitimine ağırlık vermekteyiz. Ana sınıfında 3,bir, iki, üçüncü sınıflarda 5 saat İngilizce eğitimi verilerek eğitimlerimiz devam etmektedir.”