Ailelerin çocukları için eğitim kaygılarına cevap verebilecek mutlu, başarılı, paylaşımcı ve kendine güvenen çocukları yetiştirme anlayışıyla hizmet sunmayı hedefleyen "Özel Sevgi Çiçeği " kreş ve gündüz bakımevinde 01 Ekim 2012 tarihi itibariyle kayıtlar başladı.

55 kapasite ile hizmete açılan kreşte 06 yaş grubu çocuklarımız güzel ve nezih bir ortamda tecrübeli öğretmenleri ve idarecileriyle hizmet veriyor.

230 metrekare kapalı alan üzerine kurulu kreşin bahçesi ise 300 metrekare alandan oluşuyor.  Kreş bahçesinde çocukların eğlenip oynayabileceği temiz alanlar yer alıyor.

Kreşte çocuklarda sosyal, duygusal, psikomotor gelişim ve dil gelişimi yanında öz bakım becerileri kazandırmaya yönelik programlar uygulanıyor.

3 sınıf, uyku oyun odası, yemekhane ve mutfaktan oluşan kreşin dil gelişimini sağlayıcı ve geliştirici olanaklar sağlama, deneme yanılma yoluyla öğrenme, çocuğun yemek yeme, katılma, paylaşma, dinlenme becerilerini geliştirme, hayal dünyalarının özgürce gelişmesine ve kendilerini hayata hazırlamalarına yön vermelerine yardımcı olma gibi hedefleri bulunuyor. 

"Özel Sevgi Çiçeği " kreşi kendini sürekli yenileyerek sevgiyle eğitim vermeyi en önemli görevi biliyor.

Kreşin uzmanlarından Meltem Gürbüzer yaptığı açıklamada kreş eğitimine yönelik şu bilgileri aktarıyor:

" Çocuklara iyi bir eğitim verebilmek için ön kayıtlarda eğitim setleri veriyoruz. Boyalarımız da kanserojen maddeler içermemektedir. Parmak boyaları, simler ve verdiğimiz etkinlik sepetleri ve İngilizce eğitim materyalleri ile birlikte çocukların eğitimine katkıda bulunuyoruz. Hikâye etkinlikleri ve sanat etkinliklerinde de çocuklara paylaşımcı ve güven veren bir eğitim veriyoruz. Bu ortamda çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyacağız. "