Bayburt Toplum Gönüllüleri Kulübü, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bayburt il merkezinde bulunan Aslandağı Vilayet Ormanı’na bin 111 adet fidan dikmek üzere yola çıkan üniversite öğrencileri, yaklaşık 700 kişilik uzun bir yürüyüş korteji oluşturdu. Ağaç dikimi öncesi, tüm fakültelerin katılımıyla üniversitenin merkez kampusundan vilayet ormanına kadar olan yaklaşık 4 kilometrelik mesafeyi hocaları eşliğinde yürüyen öğrenciler, daha sonra Aslandağı ormanlık alanında Orman İşletme İl Müdürlüğü’nden temin ettikleri bin 111 adet fidanın dikimini gerçekleştirdi.

          Bu tür etkinliklere katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden öğrenciler, büyük bir keyifle diktikleri fidanları sevgileriyle suladıklarını belirttiler.

            Bayburt TOG Kulübü Akademik Danışmanı ve Öğretim Görevlisi Nuri Can Aksoy, “Öğrencilerimizin böyle anlamlı etkinliklere katılması bize gurur veriyor. Toplum Gönüllüleri Kulübü olarak öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin herkesten destek görmesi en büyük temennimiz. Bu konuda öncü ve örnek olmayı diliyoruz” dedi.