Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan OKUTMUŞ’un talimatıyla yönetim kurulu üyeleri tarafından Bayburt ilinde bulunan Bayburt Üniversitesi başta olmak üzere 10 lise ve 10 ilköğretim okunda eğitim veren öğretmenlere ziyaret düzenledi. Ziyaret Bayburt Üniversitesi öğretmenlerini temsilen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan BUDAK’ı ziyaretle başlayıp Bayburt genelindeki liselerin ve  ortaöğretimin okul müdür ve öğretmenlerini ziyaret ederek devam etmiştir. Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlanıp hediyeler sunulmuştur.

                Daha sonra Süleyman BURÇ ve Yemen AKBULUT’u ziyaret eden Yönetim Kurulu Üyeleri buralarda da bir süre sohbet ettikten sonra kabir ziyareti için mezarlığa hareket ettiler.

CANİP KORKMAZ KABRİ BAŞINDA ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretler tamamlandıktan sonra Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan OKUTMUŞ, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman BURÇ, Belediye Meclis Üyesi Yemen AKBULUT ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte  geçen sene hakkın rahmetine kavuşmuş olan Canip KORKMAZ’ın kabri ziyaret edilerek dualar okundu.

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan OKUTMUŞ;

Hayatını eğitim öğretime adamış olan bütün değerli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar, kendini bilen Vatanına Milletine hayırlı, Türkiye’mizi daha ilerlere taşıyabilecek kaliteli bireyler yetiştirmelerini temenni ederim dedi.