Mustafa Kemal Atatürk’ün adını vermiş olduğu Türk Kızılay’ı İstanbul İl Şube Başkanlığının öncülüğünde 81 il’den kriterlere uygun öğrenciyi  “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle 21-24 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da misafir edecek.

          Türk Kızılay’ı Bayburt Şube Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu, Cumhuriyet İlköğretim okulu 8-A şubesinde okuyan Rahman Kardeş okulun son günü olan Cuma günü arkadaşları ve Okul idaresi tarafından uğurlandı.

        81 ilden seçilen öğrencilerden biri olan Rahman Kardeş’e İstanbul gezisinde Yönetim Kurulu üyesi Osman Sakanın refakat edeceğini belirten Türk Kızılay’ı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy;

“ Rahman Kardeş, kardeşimiz bu 4 günlük gezisinde hem “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutlayacak hem de İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini 80 ilden gelen arkadaşlarıyla kaynaşarak gezecek ve eğlenecektir.

         İstanbul İl Şube Başkanlığımızın organize etmiş olduğu bu gezi programına dâhil olan Rahman’ı okulundan arkadaşlarıyla uğurlarken, gezisinin de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” Dedi.