Türkiye’nin İkinci Gençlik Meclisi Yerinde Durmuyor

 

Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun (UGP) 9. Genel Kurulunda Türkiye’nin en iyi 2. gençlik meclisi seçilen Bayburt Gençlik Meclisi, düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Gençlerin geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla düzenlemiş oldukları kitap okuma yarışması, satranç ve masa tenisi turnuvası, proje yarışmaları vb. organizasyonlarına “Gençlik” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasını da ekledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen “gençlik” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek altınla ödüllendiren Belediye Başkanı Polat, Bayburt Gençlik Meclisi tarafından organize edilen bütün organizasyonlara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Polat, onları altınla ödüllendirirken, içerisinde kitap ve kırtasiye seti bulunan hediye çantalarını öğrencilere verdi.

 

Gençlik Meclisi tarafından düzenlenerek Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirmeye alınan “gençlik” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde sıralandı:

“Furkan Uluca (şiir 1.’si), Melek Kahyan (kompozisyon 1.’si), Nursan Hacar (şiir 2.’si), Gülpaşa Şeker (kompozisyon 2.’si), Mustafa Şeker (şiir 3.’sü) ve Şeyma Karaca (kompozisyon 3.’sü)”

 

Belediye Başkanı Polat’ı makamında ziyaret eden öğrencilere Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Fatih Uluca, Milli Eğitim Şube Müdürü Hayri Kocabey, Fen Lisesi Müdürü Yusuf Kardeş, Gökçedere Lisesi Müdürü Murat Şeker, Şehit Sebahattin Bozo Lisesi Müdürü Osman Sarıkan, Fen Lisesi edebiyat öğretmeni Ömer Beyazal ve Gençlik Meclisi adına Ali Vahit Atıcı da eşlik etti.