Rektör Coşkun’a “hayırlı olsun”dileğinde bulunan öğrenciler, “Sayın Rektörümüz, siz bizi dekan iken ziyaret etmiş ve bize karne vermiştiniz, biz ise sizi rektörlüğünüzde ziyaret etmiş bulunduk. Size uğurlu geldiğimize inanıyoruz. Bu güzel habere hepimiz çok sevindik ve bilhassa bunun için sizi ziyarete geldik. Tebrik ediyoruz” dedi.  

Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, nezaketlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “Benim elimden karne almanız inşallah size daha fazla uğurlu gelir. Umarım her biriniz ileride çok iyi yerler kazanırsınız. Tabi bunların içerisinde ilahiyat fakültesi de var. İlahiyat Fakültesinin dekanıyken ‘İlahiyat fakültesini kazanırsınız’ diyordum. Şimdi rektör olunca ‘Nereyi kazanırsanız kazanın’ diyorum. Azimle ve çok çalışmayla kazanamayacağınız yer yok” dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsnü Yağmur, Okul Müdürü Selçuk Çakmak ve ÖğretmenleriMine Özer, Ayfer Pamukçu, Esra Karabulut eşliğinde Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni gezen öğrenciler, İlahiyat Fakültesi DekanYardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şentürk ile fakülte öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Suat Erdem, Yrd. Doç. Dr. Yakup Mahmutoğlu, Yrd. Doç. Dr. Yusuf Şen ve Yrd. Doç. Dr. Nevzat Aydın’dan üniversite ve fakülte hakkında bilgi aldı.