Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi iken Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Gülcü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Prof. Gülcü’ye yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Coşkun, Eğitim Fakültesi’nin hızlı şekilde ilerlemesini sürdüreceğini ifade etti. 

Yeni Dekan Prof. Gülcü ise, göreve başlaması münasebetiyle yaptığı açıklamada Bayburt Üniversitesinin uluslararası düzeyde tanınır bir üniversite olması açısından çalışacaklarını kaydetti.

Gülcü, " Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Coşkun hocamızın daveti üzerine YÖK’ün de uygun görmesi üzerine Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevime başladım. Bayburt’ta bulunmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Prof. Dr. Necmettin Tozlu hocamın lisanstan hocam olması beni ayrıca mutlu ediyor. Onun bu günlere getirdiği görevi devam ettirecek olmak da bana çok farklı bir gurur ver onur veriyor. Eğitim Fakültesinin ne derece önemli bir fakülte olduğunun bilinci içerisindeyim. Önümüzdeki dönemde üniversite, şehir, öğrenciler, halk birlikte üniversitemizin daha ileriye gitmesi ve ülke genelinde hak ettiği yere ulaşması ve uluslararası düzeyde tanınır bir üniversite olması açısından yapacağımız çalışmaların şimdiden sevinci yaşıyorum. "dedi.

Dekan Gülcü’yü, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun yanı sıra memleketi Bayburt’ta bulunan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Biber, Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuncay Ceylan, Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, Ensar Vakfı Bayburt Şube Başkanı Mehmet Battal da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.