Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra rektör yardımcıları ve danışmanları, fakültenin bölüm başkanları, öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Not ortalamaları 3 ve üstü olan öğrenciler, başarı derecelerine göre onur ve yüksek onur belgeleriyle ödüllendirilirken, yüksek onur derecesi alan öğrenciler ayrıca “Bayburt Üniversitesi” yazılı işlemeli plaket ödülüne layık görüldü. Birinci sınıftan son sınıfa kadar fakültenin bütün öğrencilerini kapsayan ödül töreninde, başarı not ortalaması 3.00’ten 3,50’a kadar olan öğrencilere onur; 3,51 ile 4.00 arasında olan öğrencilere de yüksek onur ödülü verildi. Yüksek onur ödülüne hak kazanan üniversiteliler, ödüllerini bizzat Rektör Coşkun’un elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti ve “Öğrencilerimizin başarısı bizim başarımızdır. Onların başarısı, bizim için gurur ve onur kaynağıdır. Onları mezun olduktan sonra da başarılı yerlerde görmek en büyük temennimiz. Bu başarıda büyük emekleri ve katkıları olan değerli hocalarını ve ailelerini de tebrik ediyorum. Başarılı öğrencilerimizin ailelerine teşekkür mektubu göndereceğiz. Sevgili öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.