Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulunda 248 öğrencimiz, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen törende, hem karnelerini hem de takdir, teşekkür ve başarı belgesi alan öğrenciler çeşitli hediyeler aldı. Okulumuzdaki karne törenine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Fatih ULUCA’da katıldı.

Yapılan törende Okul Müdürü Ali AKTAŞ’ta “Bütün çocuklarımıza, öğrencilerimize sağlıklı, mutlu gelecekler diliyorum. Öğretmenlerimize bu ders yılı boyunca gösterdikleri çabalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Eğitim çalışanlarımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bu ders yılının sağlıklı, başarılı bir biçimde sonuçlanması için emek sarf eden herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi. Eğitim Uzmanı Sayın Fatih ULUCA´da yaptığı konuşmada “öğrencilerimize sorduğunuz zaman muhtemelen onlar yine tatilde çok çalışacaklarını söyleyecekler, biz onu söylemiyoruz. Tatilde güzel güzel dinlensinler, eğlensinler ve  aynı zamanda kitap okuyarak, camilerdeki kurslara katılarak, gençlik merkezinin düzenlediği kamp ve kurslara katılarak güzel bir tatil geçirsinler, bu şekilde önümüzdeki eğitim öğretim yılına daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Daha Sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılında güzel ve örnek davranışları ile öne çıkan, çeşitli sanat ve spor dallarında başarı gösteren, derslerindeki başarıları nedeni ile takdir ve teşekkür alan, deneme sınavlarında dereceye giren bütün öğrencilere çeşitli ödüller verildi.