Fuar alanında Bayburt Balı,Bayburt tel helvası,Ehram,Pestil,Taş işçiliğini gösteren hediyelik eşyalar,seramikleriye ziyaretçilerini bekliyor.

30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 18'inci kez kapılarını açtı.

Fuarın Açılış Gününe Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer,Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat,Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz,Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan,İstanbuldaki sivil toplum Kuruluşları bBaşkanları ve Hemşerilerimizin katılımıyla sürüyor Fuar alanı 2 Şubat Tarihine kadar açık kalacak.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, turizm endüstrisi profesyonellerinin yanı sıra sektör paydaşlarını bir araya getirecek. 4 bin 500 katılımcı ve 70 civarında ülkenin yer alacağı fuara bu yıl ilk kez katılan ülkeler arasında Nepal, Mauritius, Kamboçya ve Moğolistan'ın yanı sıra Yunanistan da ilk kez tek çatı altında fuarda yerini alacak. EMITT bu yıl sağlık turizmi ve kış turizmi salonları ile de bir yeniliğe imza atacak.

Fuar alanında Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer,Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat,İl Kültür Müdürü Bahri Akbulut la Fuar alanıyla ilgili görüşlerini aldık.