Şairzihni Dernek başkanı Osman Öztürk ün  kahvaltı programına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Derneğin bir önceki başkanı Abdurrahman Polattimur, Kağıthane Sanayı Mahalle muhtarı Cengiz Yıldırım, İstanbul Bayburt  Spor başkanı Hayati Battal, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği yönetim kurulu üyelerinden Kenan Oğuz, Sami Haciarifoğlu, Nejmettin Emirali, Erol Atasoy, Tahir Delibaş, Ali Yurdunkulu, Naci Türk, Süleyman Şahin, Armutlu Dernek başkanı Atilla Yılmaz, Oruçbeyli Köyü dernek başkanı Raci Battal, Kavaklı Köyü dernek başkanı Selami Şimşek,Değirmencik Köyü Dernek Başkanı İsmail Kurban Bayburtgündem Gazetesinden Bayram Ağdağ veKağıthane Belediyesi Meclis Üyesi Aday adayı  Murat Gör, Şairzihni dernek yönetimi ve bölgede ki Bayburtlular katıldılar.

 Kahvaltıda Şairzihni Dernek başkanı Osman Öztürk selamlama konuşmasından sonra, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane ve ülke genelindeki yatırımlar ve siyasi olaylar hakkında kısa bilgiler sundular. Kahvaltıyı düzenleyen dernek yönetimine ve Bayburtlulara teşekkür etti. Belediye başkanından sonra, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan konuşma yaparak; Kağıthane ilçesinde sosyal ve yönetim kadrosu içinde ki Bayburtlular olduğunu, bunun artarak devam etmesini diledi. Bayburt adı altında STK çok olduğunu, bunların tabela değil de içi dolu, aktif bir yapıya kavuşturmanın önemine değindi ve daha güçlü bir yapı için hep birlikte çalışmak gerektiğini söyledi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği bir önceki genel başkanı olan Abdurrahman Polattimur ise yaptığı konuşmada  STK gelişimi hakkında konuşma yaptı.

Kağıthane Sanayı Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım, İstanbul Bayburt  Spor başkanı Hayati Battal, İstanbul Bayburt  Spor eski başkanı Ziya Karslı, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği yönetim kurulundan Süleyman Şahin birer konuşma yaptılar.