İzmit Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Temel Okumuş, her zaman kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederek, "Başkanımız DR.Nevzat Doğan'ın çalışmalarından son derece memnunuz ve her zaman yanındayız. Belediye Başkanımıza İzmit'e yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Dernek üyeleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Doğan İzmit BayburtYardımlaşma ve Kültür Derneği'ne çalışmalarında başarılar dileyerek, derneklerin çalışmaları sayesinde birçok sosyal yaranın sarıldığını ifade etti. Doğan, "Samimi bir ekipsiniz. Dernek faaliyetleri de samimiyet ve gönüllülük esasına dayanır" dedi.

İzmit Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladığını anlatan Doğan,"Belediye olarak hemşeri derneklerine destek veriyoruz. Hemşeri derneklerinin gelenek, görenek, örf ve adetlerin yaşatılması için en önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarının yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi