Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler şube Başkanı Savaş Mercimek,  Roman,Hikaye Kitabı,Ders Kitabı,Ansiklopedi vb.150 Koli Kitap ve 6 adet Projeksiyon Cihazını Bayburt'taki okullara gönderiyoruz dedi.Başkan Savaş Mercimek Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin her daim Eğitime destek olduğunu ifade ederek bundan sonrada yardımların devam edeceğini söyledi.

Hemşerilerimiz bu tür faaliyetlerde bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı.

Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler şubesinin daha öncede bu tür yardımlar yaptığını ifade eden Başkan Savaş Mercimek Bahçelievler'deki hemşerilerimin bu tür faaliyetlerde kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadıklarını söyleyen Başkan, daha binlerce kitap , projeksiyon cihazı ve Kütüphane sıraları mevcut olduğunu belirtti. Bu kitap ve sıraları  yakın zamanda temin edecek  Bayburt'umuza göndermeye çalışacağız dedi.

Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin Bayburt'un ve hatta Türkiye'nin en köklü Derneğidir.

Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin Bayburt'un ve hatta Türkiye'nin en köklü Derneği olduğunu ifade ederek  Derneğin Yardımlaşma değil Yardım Derneği olduğunu ,Derneğin 1947den beri yüzlerce binlerce talebe okuttuğunu Eğitime ve Yardıma muhtaçlara her daim hemşerileri sayesinde destek olduğunu belirterek Bahçelievler şubesin inde bu çalışmalara her zaman katkı sunduğunu söyledi.