Bayburt Kültür ve Yardım Derneği,Tuzla Şubesiyle ilk 21 Şubat Kutlamasını başlattı.Tuzla Belediyesi,Program Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şubesi ve Dağçatı Köyü Derneği ortak programıyla yapıldı. 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Bayburtlular Gecesi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Levent Ayaz ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş açılış konuşması yaparak programa katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ettiler.

Bayburt Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman geceye katılan hemşerilerimize hitap ederek hemşerilerimizin bir araya gelmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti ve hemşerilerimize teşekkürlerini belirtti.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma ve Osman Boyraz, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Derya Bacacı ve Turgut Özcan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş,Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı İsrafil Kahraman,İstanbul Bayburtspor Kulüp Başkanı Bünyamin Yazoğlu,İşadamı Şeref Yazoğlu,Marmara Bölgesi Bayburt Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül,Ümraniye Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Sağlam,Bürokratlar,Köy Dernek Başkanları ve Hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Bayburtlular Gecesi’nde, Bayburtlu minik halk oyunları ekibi erkek ve kız ekipleri yöresel kıyafetleriyle Bayburt yöresi halk oyunlarını sergilediler.

Bayburt sanatçılar,Muhsin,Devran,Filiz,Bünyamin Oraç,Naim Coşkun,Turan Ali ve Cengiz , Bayburt Türkülerini seslendirdi.Sanatçıların sergilediği performansla hemşerilerimiz güzel bir gece geçirdiler.

Programın yapıldığı Kültür Merkezi’nde Ressam  Yüksel Yılmaz Resim Sergisi açtı.