Bayburt Güneşli köyü  Derneğinde turnuva kuraları çekildi.turnuvaya 15 Köy Derneği Katılacak.Turnuva 3 Mayıs 2015 Pazar  Saat 11.00 de İstanbul Bahçelievler Kocasinan Futbol stadında başlayacak Açılış günü 4 maç oynanacak.Açılış Maçının canlı yayınlanması bekleniyor.

Turnuva Kuralarının çekiminde Derneklere seslenen Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan Futbolun Hemşerilerimiz bir araya getirmenin bir vesilesi olduğunu unutmadan centilmence mücadele edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Güneşli Köyü Derneği Başkanı Cemil Akdeniz  Kura çekimi için Derneklerinde toplanan hemşerilerimize ikramlarda bulundu ve hoş geldin konuşması yaptı.

Toplantının açılışını Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Sekreter Erol Atasoy yaparak sırasıyla ev sahibi Güneşli Köyü Dernek Başkanı Cemil Akdeniz,  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve turnuva komisyon başkanı Rıza Deveci bilgilendirme konuşmaları yaptılar. Daha sonra turnuvaya katılan Dernek Başkanları sırasıyla kura çekimi yaparak gruplardaki yerlerini belirlediler.

Turnuvaya; Ağören, Aşağıçımağıl, Çiftetaş, Eymür, Güneşli, Hacıoğlu, Helva, Kalecik, Karayaşmak, Konursu, Kurbanpınar, Masat, Petekkaya, Pınarcık ve Sakızlı Köy Dernekleri katıldılar.

Kuara çekim toplantısına misafir olarak, Işıkova, Başçımağıl, Erikdibi,Taşçılar, Tomlacık Köyü Dernek Başkanları, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı, Bayburt Gündem imtiyaz sahibi ve köy yönetimleri katıldılar.

A GRUBU:  1-MASAT,   2-SAKIZLI,   3-A.ÇIMAĞIL,   4-KURBANPINAR,   5-ÇİFTETAŞ

B GRUBU:  1-HACIOĞLU,  2-KONURSU,  3-GÜNEŞLİ,  4-KARAYAŞMAK,  5-EYMÜR

C GRUBU:  1-PINARCIK,   2-KALECİK,   3-HELVA,   4-PETEKKAYA,   5-AĞÖREN