Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, ilçeye bağlı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Pınargözü, Alaca, Suludere ve Başpınar köylerini ziyaret eden Yıldızhan, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için çalışıyor.

Halk ile daha iç içe olmak için köylerde yaşayan vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını imkânlar dâhilinde çözmenin yollarını arayan Yıldızhan, " Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız. Bayburtlular da her zaman devletine itaatkâr ve devletinin yanında insanlar. Biz de devlet olarak her zaman halkımızın yanında olduğumuzu halkımızın da hissetmesini istiyoruz.  Fırsat buldukça köylerimize gelerek vatandaşlarımızın bizlerden, devletimizden beklenti ve isteklerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizde bizlere iletilen ya da bizlerin tespit ettiği eksik veya ihtiyaçları aciliyetine göre imkânlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz "ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerini ilçede görev yapan kamu kurum müdürleriyle gerçekleştiren Yıldızhan, "Bu şekilde hareket ederek müdürlüklerimizi doğrudan ilgilendiren konuları gittiğimiz yerde çözüyoruz. Eğer belirtilen sorun ya da isteğe çözüm orada mümkün değilse ilçe merkezine dönünce konuyla ilgili çalışmayı hemen başlatıp en kısa sürede taleplere cevap veriyoruz. Bu ziyaretlerin vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılanması bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.